Smartbit WMS: Inovativna Rešenja za Vaš Magacin

WMS sistem za upravljanje skladišnim procesima

Transformišite skladišne operacije da biste odgovorili na izazove današnjeg tržišta vođenog potražnjom. Uspešno upravljajte složenim operacijama uz potpunu vidljivost i sledljivost zaliha – od distributivnog centra do police u prodavnici.

Kontrola protoka robe i informacija preko SmartBit WMS (Warehouse management system) zadovoljava sve potrebe savremenog poslovanja i standarde o bezbednosti hrane i zaštiti potrošača.

WMS obezbeđuje sistemsku brigu o kvalitetu informacija u proizvodnim i skladišnim procesima i lancu snabdevanja, obezbeđuje korisnicima pouzadanost u tačnosti zaliha, isporuka i sledljivosti robe, kao i sistemsko upravljanje procesima i radnom snagom.

Optimalno iskoristite svoj prostor, budite 100% sigurni u svoje zalihe i svoj kvalitet u svakom trenutku. Vaši kupci će takođe biti zadovoljni, uvek će primati prave porudžbine, u pravo vreme i na pravom mestu.

wms - aplikacija za skladište

Iskoristite sve benefite WMS-a

Upravljanje i kontrola u skladištu unapređuje sve procese u vašoj kompaniji, od nabavke do proizvodnje i prodaje.
Proizvođači
Kontrolišite zalihe sirovina i amabalaže koje utiču na proizvodne tokove i pratite zalihe korišćenjem lota, serijskih brojeva i rokova upotrebe.
Veleprodaja i distribucija
Planirajte i upravljajte dolaznim i odlaznim pošiljkama, cross-docking-om i obavljajte prilagođene usluge kao što su etiketiranje, dorada i druge usluge koje vam daju dodatnu vrednost u svakodnevnom poslovanju.
Maloprodajni lanici
Koordinirajte kretanje robe, odlazne pakete prilagođene prodavnici uz napredno upravljanje komisioniranjem.
Logistički provajderi
Pružite uslugu za više klijenata sa više lokacija preko jedne platforme. Kontrolišite sve operacije i automatski naplatite logostičke usluge.
E-Commerce
Povezanim potrošačima pružite uslugu koja zahteva povezana rešenja koja pružaju optimalnu isporuku sa najoptimalnijih lokacija i u najkraćem mogućem roku.
Aplikacija za skladište

Preko WMS do uštede i rasta

Dobro definisane logističke procedure su ključ uspeha. Dobar softver je alat koji podržava realizaciju tih procedura.
done
Optimizacija procesa i prostora
done
Povećanje produktivnosti
done
Smanjenje grešaka
done
Rast poverenja dobavljača i kupaca
done
Tržište i zakonske regulative
done
Smanjenje troškova
done
Brži rast

Optimizujte osnovne skladišne procese

Pokrivanje i optimizacija osnovnih skladišnih procesa preko WMS ć́e vam omogućiti da pojednostavite rad u skladištu, smanjite troškove i greške, povećate učinkovitost radne snage i podignete stopu porudžbina i tačnih isporuka. Pročitajte više
local_shipping
Prijem
Prijem je ključni proces od koga zavise sve buduće operacije u skladištu...
inventory
Ulaganje
Automatsko odlučivanje gde će roba biti raspoređena nakon prijema po svim parametrima: dimenzije paleta, ABC zona, tip artikla, zona....
category
Skladištenje
WMS pruža tačan uvid u zalihe i njihove karakteristike u svakom momentu i pruža sistemsko upravljanje zalihama i manipulisanje robom ...
precision_manufacturing
Dopuna
Sistemska dopuna piking zone doprinosi brzom procesu izdavanja robe bez zastoja i štedi vreme...
qr_code_scanner
Izdavanje i piking
Vođenje operatera od strane sistema i urpavljanje nalozima i odvajačima doprinosi brzoj i tačnoj realizaciji procesa izdavanja robe...
inventory_2
Pakovanje i otprema
Sistemska kntrola izdate robe, pakovanje i utovar smanjuju broj grešaka i garantuju tačnu isporuku...

WMS i drugi softverski sistemi i rešenja

Na WMS se preko naših konektora povezuju druga softverska rešenja kao što su ERP ili TMS, oprema za rukovanje materijalom (MHE) uključujući pick-to-light, sorter kartona, sorteri robe, vage, transporteri, robotske ruke i drugi dodatni sistemi ili moduli.
Wms i druga rešenja
SMARTBIT WMS
Wms - osnovni skladišni procesi
OSNOVNI PROCESI U SKLADIŠTU
Osnovni procesi
Upravljanje skladišnim procesima
SMARTBIT WMS
Wms - Kontrola kvaliteta i standardi
UPRAVLJANJE STATUSIMA ROBE
Kontrola kvaliteta i standardi
Kvalitet i standardi
SMARTBIT WMS
Wms - Hardver i oprema
MOBILNI RAČUNARI; AUTOMATIKA, ŠTAMPAČI...
Hardver
Oprema u logistici
Inovacije i Trendovi u Logistici. Pogledajte Sve Naše Najnovije Blogove.
Kontrola otpreme

Efikasan proces otpreme robe je ključan za zadovoljne kupce i efikasnu logistiku. Kašnjenja i greške prilikom otpreme mogu značajno uticati na vaše operacije. Zato sa ponosom predstavljamo naše najnovije poboljšanje – funkcionalnost kontrole odvojene robe (picked items) preko tableta i našeg WMS softverskog rešenja.

...

Maj 23, 2024

WMS i TMS - Fotografije u lancu isporuke i logistici

U modernom poslovanju, fotografija igra ključnu ulogu u lancu isporuke i logistici. Upotreba fotografija ne samo da unapređuje efikasnost procesa, već takođe pruža nepobitne dokaze u slučaju neusaglašenosti, oštećenja robe ili drugih problema. U ovom blogu istražićemo različite aspekte korišćenja fotografija u lancu isporuke i logistici, sa posebnim naglaskom na ključne primene i prednosti.

...

Maj 23, 2024

Naplata logističkih usluga

U današnjem svetu logistike i upravljanja lancem snabdevanja, efikasnost i preciznost su ključni faktori uspeha. Da bi se postigli ovi ciljevi, neophodno je da se detaljno razmotre svi aspekti poslovanja, od skladišnih operacija do usluga razvoza i naplate usluga.

...

Maj 23, 2024